polaroid moments

Ons verhaal

Don’t buy stuff, buy moments. Klinkt cliché, maar dat is in een notendop ons verhaal. Wij kunnen ultiem genieten van een midweekje Ibiza, het Oktoberfest in München of een avondje livestream op groot scherm, thuis met vrienden. Die kijk op het leven is de inspiratie voor onze Party’s.

Wij vinden trouwens ook dat je het gewoon góéd moet aanpakken en dat zie je terug in de kwaliteit van onze party’s. Wij creëren een luxe mini-festival op jouw terrein. Een verfijnde sfeer waar je ultiem van kunt genieten. Zowel chill als party. Het beste van twee werelden.

Onze Jacuzzi Party’s zijn niet zomaar na te bootsen en je beleeft daarom met recht een onvergetelijk onderonsje. In onze woorden: een #onderplonsje.

Op zoek naar een losse Jacuzzi, Rave Cave, Hakkebar of Geordie Shore-party? Dan zijn we helaas geen match.

Onze jacuzzi's

Bij een goede story, hoort ook goede stuff. Onze opzetbare jacuzzi’s van hoogwaardige kwaliteit, zijn het middelpunt van elke Party.

Ze beschikken over led-sfeerverlichting en je geniet daarnaast van de verwarming en krachtige horizontale en verticale massagebubbels. Je kunt er zelfs dieper inzitten dan in ‘opblaasbare’ jacuzzi’s en niet onbelangrijk: op de verharde rand kun je gemakkelijk drinks & snacks plaatsen.

Betreed de jacuzzi op een fijne manier door het trapje, kies een zithoekje en geniet samen met 5 anderen van een heerlijk warm en gezond bad en een écht polaroid-momentje.

Onze festival-tenten

Onze professionele festivaltenten, in wit en zwart, zijn de omlijsting voor alle Jacuzzi Party’s.

Deze tenten van Mastertent hebben allemaal een bar en garanderen ultieme privacy en beschutting. Jouw Jacuzzi Party kan dus altijd doorgaan, in weer én wind, zomer of winter.

Benieuwd naar onze themaparty's?

Deel met vrienden:

Share on facebook
Share on whatsapp