jacuzzi spellen games

De leukste jacuzzi games

Share on facebook
Share on whatsapp

Wil je jacuzzi spellen of games spelen? Wij hebben de leukste spellen voor je op een rijtje gezet. Je kunt de spellen in de meeste gevallen ook prima met kinderen spelen. Je kunt ze spelen als je een jacuzzi gaat huren, maar natuurlijk ook als je zelf een jacuzzi hebt gekocht.

Het fijne is dat je er in feite maar weinig voor nodig hebt. Met een fles, pingpongballen, bekers en een drijvend object kom je al heel ver. Omdat fun bij Jacuzzi’s én Party’s hoort, komen onze Party’s inclusief unieke Jacuzzi Spellen.

Jacuzzi Hockey

Maak twee teams. Leg in het midden van de jacuzzi een drijvend object dat dient als “puck”. De teams gaan vervolgens tegenover elkaar zitten en zo ver mogelijk tegen hun eigen achterwand.

Het doel van jacuzzi hockey is dat elk team probeert met de puck de achterwand van het andere team te laten raken, maar dat zónder de puck aan te raken. Hoe dan wel? Spetter, blaas, creëer golven of verzin wat anders. Stel een maximum-score of tijdslimiet in en speel tot 1 van de teams wint. Voor extra moeilijkheidsgraad kun je een kleiner scoregebied afbakenen, bijvoorbeeld een soort goaltje. Fun guaranteed!

Jacuzzi Beer Pong

Plaats wat bekers op de randen van de jacuzzi of in een drijvende bekerhouder. Elke speler schiet vervolgens om de beurt drie pingpongballen en probeert de ballen in de beker van de tegenstander te mikken. Als er een bal van de tegenstander in jouw beker belandt, is het jouw beurt om te drinken.

Pingpong Mania

Voor dit spel heb je vijf pingpongballen nodig. Gooi de ballen in het midden van de jacuzzi. Houd je voeten op de bodem van de jacuzzi en zorg ervoor dat de bal jou niet aanraakt. Haal je je voeten van de bodem of raakt de bal jou? Dan ben je af. Je kunt het natuurlijk spannender maken door meer ballen toe te voegen.

Gebaren Game

Iedereen bedenkt een gebaar (bijvoorbeeld over je kin krabben of in je neus knijpen). Sla vervolgens allemaal doorlopend met 2 handen op het water. Terwijl iedereen dit doet, wordt er iemand gekozen die begint met het uitbeelden van zijn/haar gebaar, totdat iedereen aan de beurt is geweest. Daarna gaat de game van start: de persoon die net gestart is moet zijn gebaar doen en doet daarna het gebaar van iemand anders na. 

Diegene van wie dat gebaar is, moet vervolgens zijn eigen gebaar doen en daarna ook weer het gebaar van iemand anders. Blijf ondertussen allemaal op het water slaan met je handen. Leuk voor de afleiding en natuurlijk om flink wat verwarring te veroorzaken. Werk met strafpunten of laat een verliezende speler niet meer meedoen aan het spel.

Tikkende tijdbom

Een hele leuke binnen de jacuzzi spellen. Dit spel lijkt een beetje op het Ik hou van Holland-spel. Vul een waterballon zo vol mogelijk met ijskoud water en zorg ervoor dat deze net niet overloopt of ploft. Elke speler moet de ballon vervolgens 5 seconden boven het hoofd houden en de ballon daarna doorgeven naar rechts of links. Uiteindelijk zal de ballon barsten, waardoor iemand moet genieten van een koude douche 😉 Een leuk spel voor alle leeftijden!

The rich and famous

Een jacuzzi in je tuin geeft jou natuurlijk een fantastisch jetset gevoel. Dit spel past daar perfect bij. Een speler noemt een beroemdheid. Vervolgens moet de speler naast hem/haar binnen 15 seconden een ​​beroemdheid noemen wiens voornaam begint met de letter van de achternaam van de vorige beroemdheid.

Natuurlijk kun je je eigen regels toevoegen, bijvoorbeeld geen bekende Nederlanders noemen of misschien wel alleen beroemdheden die nog leven. Als iemand Justin Timberlake noemt, zegt de volgende Theodore Roosevelt en de volgende Ronnie Flex. Als je er binnen 15 seconden niet uitkomt, lig je uit het spel.

Duikboot

Een zenuwslopende onder de jacuzzi games. Voor dit spel heb je 2 grote bekers nodig. Plaats 1 lege beker in het midden van het jacuzzi en doe er alvast een beetje water in zodat deze blijft dobberen. Vul een tweede beker met water. Elke speler moet vervolgens vanuit de tweede beker water in de drijvende beker gieten zonder dat deze naar de bodem van de jacuzzi zinkt.

Als je aan de beurt bent, krijg je 2 seconden de tijd om met 1 hand water in het glas in het midden te gieten. Wacht 4 seconden. Is de beker niet gezonken? Geef de beker door aan degene naast je. Degene die de druppel erin giet die ervoor zorgt dat de beker naar de bodem van de jacuzzi zakt, is de verliezer.

Pass the bottle

Vul een plastic fles met water en doe de dop erop. Gooi de fles in de jacuzzi. De bedoeling is dat de fles alle gasten in de jacuzzi ‘groet’ en dus een rondje maakt, maar dan zonder dat er handen gebruikt worden. Een andere regel is dat degene aan wie je de fles doorgeeft, niet hetzelfde lichaamsdeel mag gebruiken als zijn/haar voorganger. 

Je kunt de fles bijvoorbeeld niet van je oksel naar de oksel van een andere speler doorgeven, maar bijvoorbeeld wel de nek van speler 1 naar de knie van speler 2. Als jij degene bent die de fles laat zinken krijg je een strafpunt. In de nieuwe ronde moet iedereen een ander lichaamsdeel gebruiken.

Waterdichte kaarten en bordspellen

Waterdichte kaarten en bordspellen zijn natuurlijk ook super-geschikte jacuzzi games. Gebruik een drijvend oppervlak, bijvoorbeeld een frisbee, als tafel. Enjoy!

waterproof card games

Tip: BLUF kaartspel

Deel het hele spel kaarten uit aan alle spelers (minstens 3 spelers). Degene die begint, moet alle 2’en met de voorkant naar beneden in het water liggen. Vervolgens moet de speler aan de rechterkant alle 3’en neerleggen, de speler daarna alle 4’en en zo ga je rond totdat jullie bij de Azen zijn beland. Je mag maximaal 4 kaarten opgooien, maar altijd van 1 cijfer. In het midden van het bad ontstaat ondertussen een pot met kaarten.

Het doel is uiteindelijk, dat je al je kaarten in je handen kwijtraakt. Is niemand al zijn kaarten al kwijt? Dan begin je weer opnieuw bij de 2’en, de 3’en enzovoorts.

Nu komt het: het spel heet niet voor niets bluf. Je moet iedere beurt wat neerleggen, maar de grap is dus dat je kunt neerleggen wat je maar wilt. Stel dat het jouw beurt is en je moet zessen neerleggen, maar je hebt er geen. Je kunt dan ook een boer en een heer neerleggen en zeggen dat je twee zessen neerlegt. Als niemand ernaar vraagt, ben je ermee weggekomen en gaat het spel verder. 

Als een tegenspeler “BLUF” roept, moet je je neergelegde kaarten omdraaien. Iedereen ziet dat je gelogen hebt en je moet de hele pot uit het midden pakken. Maar, roept iemand “BLUF” terwijl je de juiste kaarten neerlegde, dan moet degene die fout zat de pot pakken. Degene die alle kaarten kwijt is, is de winnaar 🙂

Je kunt ook extra regels invoeren: bijvoorbeeld alleen maar rode kaarten van 2 tot en met de Aas. Of een regel om het makkelijker te maken: je mag niet alleen het cijfer boven je voorganger neerleggen, maar ook kiezen voor hetzelfde cijfer of een cijfer eronder. Enjoy!

Jacuzzi Party Games

Geen Party, zonder fun 😉 Alle Jacuzzi Party’s worden geleverd inclusief unieke Jacuzzi Games. Bekijk hier onze Jacuzzi Theme Party’s.

lees verder

  • All
  • inspiratie
  • Tips & tricks
All
  • All
  • inspiratie
  • Tips & tricks
inspiratie

Opzetbare of opblaasbare jacuzzi?

Wil je een vaste of opblaasbare jacuzzi kopen? Denk ook eens over een opzetbare jacuzzi. Het is een mooie tussenoplossing tussen een vaste en een …

LEES VERDER
eigen festival organiseren
inspiratie

Zo organiseer je zelf een festival

Is jouw favo festival uitverkocht? Grote kans, nu we na deze Coronaperiode weer los mogen met z’n allen. Wil je zelf een festival organiseren? Onze …

LEES VERDER
jacuzzi waarom
inspiratie

Why we love jacuzzi’s

Een jacuzzi in je tuin als enorme luxe en alleen bedoeld voor de jetset, is gelukkig verleden tijd. Je ziet ze steeds meer verschijnen en …

LEES VERDER
jacuzzi temperatuur winter zomer kinderen
Tips & tricks

De beste jacuzzi-temperatuur

Wil je een jacuzzi huren? Dan vraag je je misschien af op welke temperatuur je deze moet instellen. De beste/ideale jacuzzi-temperatuur is 38 °C. Je …

LEES VERDER
Jacuzzi's by Jacuzzi Party
inspiratie

De gezondheidsvoordelen van een jacuzzi

Het huren van een jacuzzi heeft verschillende voordelen. Je kunt tegenwoordig kiezen voor het huren van een opblaasbare jacuzzi of een opzetbare jacuzzi. We gaan …

LEES VERDER