Jacuzzi's by Jacuzzi Party

De gezondheidsvoordelen van een jacuzzi

Share on facebook
Share on whatsapp

Het huren van een jacuzzi heeft verschillende voordelen. Je kunt tegenwoordig kiezen voor het huren van een opblaasbare jacuzzi of een opzetbare jacuzzi. We gaan hieronder graag in op de voordelen en tot slot vertellen we graag wat Jacuzzi Party daar nog voor éxtra beleving aan toevoegt.

De voordelen van een jacuzzi huren zijn op te delen in drie categorieën:

  • Gezondheidsvoordelen
  • Geen randzaken als vaste plek nodig, onderhoud, opbouwen en hygiëne
  • Een leuk uitje op eigen terrein

Gezondheidsvoordelen van een jacuzzi

Van alle relax-technieken is warmte een van de meest effectieve. In de Romeinse tijd waren baden al een belangrijk hulpmiddel voor herstel of een boost van de gezondheid. De gezondheidsvoordelen van een jacuzzi zijn:

Ontspannen spieren

In fysiotherapie en massage is warmte een belangrijk instrument voor het helpen ontspannen van spieren. Zelfs een kort bad van enkele minuten kan er al voor zorgen dat ons hele lichaam zich kan ontspannen en herstellen.

Versnellen hartslag

Warmte zorgt er ook voor dat je hart sneller gaat slaan. Als je hartslag versnelt, wordt je bloedcirculatie ook beter en krijgen je spieren dus meer zuurstof en voedingsstoffen aangevoerd. Op die manier kunnen lichaamscellen en spieren sneller herstellen van eventuele blessures. Ook kunnen er gemakkelijker nieuwe cellen aangemaakt worden. Een beter circulatie van het bloed zorgt er ook voor dat je huid sneller kan regenereren, waardoor je er ook nog eens gezonder uit zult zien.

Meer zweten

Zweten zorgt ervoor dat je lichaam makkelijker giftige stoffen kan afvoeren. Daarom past een heet bad dus perfect in een detox-kuur. Let wel goed op dat je voldoende blijft drinken en kijk uit met glas in/rondom het bad. Wij leveren bij onze party’s altijd kunststof glazen mee in verband met de veiligheid.

Versneld metabolisme

Je metabolisme begint sneller te werken door de hitte. Dat helpt als je kilo’s kwijt wilt raken. Ook ontdoet je lichaam zich sneller van schadelijke stoffen.

Mentale toestand verbetert

Na een warm bad voelen veel mensen zich scherper, alerter en frisser. Het ontspannende effect zorgt er waarschijnlijk voor dat we ons hoofd beter kunnen leegmaken waardoor we beter gewapend zijn tegen de dagelijkse stress.

Jacuzzi’s (vooral vaste) kunnen daarentegen snel een bron zijn van bepaalde bacteriën en ziektes. Doordat je onze jacuzzi’s eenmalig en in een specifiek tijdvak huurt en in nieuw, vers water zit, is dit risico verwaarloosbaar.

jacuzzi huren gezondheidsvoordelen

Minder kosten en randzaken

Een jacuzzi huren is natuurlijk een perfect idee als je geen vaste plek hebt om je jacuzzi neer te zetten, maar ook als je niet kunt of wilt investeren en geen zin hebt in opbouwen of afbreken. Daarbovenop komt ook nog dat je je niet bezig hoeft te houden met de permanente reiniging en onderhoud: je huurt je jacuzzi eenmalig en daarna is ‘ie weer weg. Een tof middagje of avondje uit op eigen terrein dus.

Jacuzzi Party op eigen terrein

Een jacuzzi is natuurlijk al een superleuk uitje op eigen terrein. Wist je dat je daar nog een éxtra fun-element aan kunt toevoegen door het spelen van toffe jacuzzi spellen? Als klap op de vuurpijl, hebben wij onze eigen Jacuzzi Games ontwikkeld.

Als je een Jacuzzi Party boekt, kun je lekker chillen, maar ook ultiem genieten van een onvergetelijke ambiance op jouw terrein. Fun gegarandeerd, voor particulieren en organisaties.

Bekijk hier alle Jacuzzi Theme Party’s.

 

lees verder

  • All
  • inspiratie
  • Tips & tricks
All
  • All
  • inspiratie
  • Tips & tricks
inspiratie

Opzetbare of opblaasbare jacuzzi?

Wil je een vaste of opblaasbare jacuzzi kopen? Denk ook eens over een opzetbare jacuzzi. Het is een mooie tussenoplossing tussen een vaste en een …

LEES VERDER
eigen festival organiseren
inspiratie

Zo organiseer je zelf een festival

Is jouw favo festival uitverkocht? Grote kans, nu we na deze Coronaperiode weer los mogen met z’n allen. Wil je zelf een festival organiseren? Onze …

LEES VERDER
jacuzzi waarom
inspiratie

Why we love jacuzzi’s

Een jacuzzi in je tuin als enorme luxe en alleen bedoeld voor de jetset, is gelukkig verleden tijd. Je ziet ze steeds meer verschijnen en …

LEES VERDER
jacuzzi temperatuur winter zomer kinderen
Tips & tricks

De beste jacuzzi-temperatuur

Wil je een jacuzzi huren? Dan vraag je je misschien af op welke temperatuur je deze moet instellen. De beste/ideale jacuzzi-temperatuur is 38 °C. Je …

LEES VERDER
jacuzzi spellen games
inspiratie

De leukste jacuzzi games

Wil je jacuzzi spellen of games spelen? Wij hebben de leukste spellen voor je op een rijtje gezet. Je kunt de spellen in de meeste …

LEES VERDER