Faq

Ons concept is brand new en we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Bekijk hieronder de FAQ over Jacuzzi Party. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust even contact op. Thanks!

Het middelpunt van onze Party’s, is onze 6-persoons jacuzzi, inclusief sfeerverlichting, trapje, verwarming en hydrojets.

Het concept Jacuzzi Party is niet te vergelijken met het huren van een losse jacuzzi. Ons concept hangt samen met feest, sfeer en beleving.

De Jacuzzi Party kan staan op elke ondergrond als gras, zand of tegels. We houden een oppervlakte van minimaal 3 x 4,5 m. aan. Heb je zelf geen ruimte? Misschien heeft jouw vakantieadres of lieve oom wat ruimte over 😉

Kinderen zijn dol op jacuzzi’s, maar je kunt uiteraard zelf bepalen of er kinderen welkom zijn op jouw Jacuzzi Party. Onze Gender Jacuzzi Party bijvoorbeeld, is specifiek geschikt voor een feestje met kinderen. Lees hier waar je op moet letten bij kleine kinderen en baby’s in de jacuzzi.

Jes, dat kan! Huur alleen het concept om jouw bestaande jacuzzi om te toveren in een toffe party scene.

Er kunnen 6 personen in de jacuzzi, maar je kunt je Party zo intiem of groot maken als je zelf wilt. Elke Party wordt geleverd inclusief bar, bierkrukken en lounge/zithoek. Ook het bijhuren van extra meubilair en bierpullen behoort tot de opties.

Je moet hiervoor een (kleine) evenementenvergunning bij de gemeente aanvragen. Het meest ideaal is je eigen stukje grond, tuin, parkeerplaats of de ruimte van een lieve kennis 😉

Het vullen van onze jacuzzi kost 1 kuub water. Een kuub water kost maximaal 1 Euro. Ook aan stroomkosten ben je maximaal 1 Euro kwijt.

Wij zijn sfeermakers en wij brengen een uniek concept. Onze toegevoegde waarde zit niet in muziek, eten & drinken. Afhankelijk van jouw smaak en budget kun je dit zelf zo gek maken als je zelf wilt.

Onze Party’s worden in verband met de veiligheid in en om het bad altijd geleverd inclusief kunststof bierpullen.

Ook kun je altijd gebruikmaken van onze Spotify-playlist aan met passende muziek bij elk thema.

Je huurt onze Party voor 24 uur. In overleg bespreken we de tijden van op- en afbouwen.

Omdat je onze Jacuzzi Party voor een korte periode huurt en er speciaal voor jouw feest vers, schoon water in jouw jacuzzi gaat, hoef je je geen zorgen te maken over de hygiëne.

Of je wel of geen badkleding wilt dragen, is aan jou en je gasten.

Ben je een event/organisatie en wil je meerdere bezoekers in tijdvakken laten genieten van een Party? Dan zorgen wij uiteraard voor passende reiniging & hygiëne. Wij behandelen en onderhouden onze jacuzzi’s buiten de Party’s om met daarvoor bestemde producten en vervangen ook de filters op tijd.

Winter, zomer, lente, herfst: jouw Jacuzzi Party gaat in principe altijd door. Onze materialen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en garanderen ultieme privacy en beschutting. In het geval van zware weersomstandigheden en -codes, wordt jouw party in overleg gecanceld.

Ja, wij vragen een borgsom, die je vooraf dient te voldoen.

Als je een Party boekt, krijg je onze Algemene Voorwaarden toegestuurd, waarin we dit uitleggen.

Nee. Wij bouwen jouw feestje alleen op en af. Op het moment van boeken ontvang je informatie over de gang van zaken.

In het geval van calamiteiten die binnen onze macht liggen, kun je ons noodnummer bereiken per App. Neem altijd eerst onze Algemene Huurvoorwaarden door.

Yes, please contact us for more information. We also speak English and German 😉

Neem voor een Custom Jacuzzi Party contact met ons op. Ons sfeer- en designteam denkt graag met je mee. Ook een Double Jacuzzi Party behoort tot de mogelijkheden.

De prijs is afhankelijk van wanneer je je Party wilt geven en of je particulier of organisatie bent. Neem voor de prijs en beschikbaarheid even vrijblijvend contact op. Dankjewel!

jacuzzi party boeken?